Мы рады приветствовать Вас на нашем форуме! Здесь Вы сможете задать волнующий Вас вопрос, поделиться своими мыслями и чувствами, высказать пожелания и предложения.
Мы постараемся быть полезными для Вас!

Карты дорог России

 | Форум | Фото | Регистрация | Вход
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Россия » Флуд » Шкільні дошки ще актуальні
Шкільні дошки ще актуальні
Tion# 1 | 09.12.2010, 15:05
Генералиссимус
Группа: Vip
Сообщений: 7294
Репутация: 0
Статус: Offline
Сьогодні шкільна дошка, як правило, має багатошарову конструкцію. Торці її окантовані металевим профілем, замкнутим по контуру косинцями з удароміцного матеріалу. Шкільні дошки розраховані на тривалий термін служби, тому вони стійки до зносу і хімічних дій.


З кожним роком процес навчання в школах ускладнюється, вимагаючи вживання новітніх методичних розробок і, природно, використання новітнього шкільного устаткування і шкільних меблів. (школьные доски)


Центральне місце в системі освіти сьогодні займають наочні матеріали, які спрощують процес сприйняття інформації і роблять його доступнішим. Для їх вистави використовуються спеціальні шкільні меблі, найпростішим предметом яких є шкільні аудиторні дошки.


Важливо, що окрім аудиторних існує цілий клас дощок інформаційних, які допомагають в першу чергу адміністрації школи. Яскравим представником тут є дошка-вітрина, поверхня якої може бути трьох типів. Зелена шкільна дошка використовується для нанесення інформації крейдою (крейдяна дошка). Біла пластикова дошка виготовлена для роботи з маркером (маркерна дошка). Третя - пробкова поверхня (доска пробковая) забезпечує роботу з інформаційними листками, які кріпляться за допомогою канцелярських кнопок.
Велике значення при роботі з будь-якою аудиторною дошкою мають характеристики її поверхні, яка ділиться на два види за кольором.


Біла поверхня шкільної дошки призначена для написання маркером і має наступні властивості: поверхня ідеально гладка і стійка до дії хімічних речовин, що сприяють м\'якому змиванню написів і малюнків. Відблиски, що заважають сприйняттю написів на маркерних дошках, мають бути мінімальними. Під центральною робочою площиною дошки зазвичай розташовується підставка для маркерів. Вищеперелічені характеристики шкільних дощок роблять їх зручними і комфортними при використанні.


Зелене покриття шкільної дошки призначене для написання крейдою і відповідає наступним вимогам: дає хороше зчеплення з крейдою, що робить накреслені лінії чіткими і розбірливими, легко очищається вологою ганчіркою, зносостійкий. Крім того, поверхня крейдяних дощок матова, має слабкий відблиск, що забезпечує чітку видимість написаного. Уздовж нижнього краю шкільної крейдяної дошки має бути передбачений лоток для крейдяного пилу. (шкільна дошка)


Таким чином, в організації процесу навчання в школі велику роль грає таке спеціальне шкільне устаткування, яке допомагає демонструвати наочний матеріал. Воно є важливим засобом процесу навчання школярів різного віку і хорошим помічником адміністрації школи в організаційній роботі.

 
Форум » Россия » Флуд » Шкільні дошки ще актуальні
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Карты России | Карта сайта | Контакты
Рейтинг@Mail.ru
Все материалы, которые Вы найдете у нас, представлены исключительно в ознакомительных целях. Желаем вам приятного просмотра! Надеемся что вы к нам еще вернетесь!

При использовании материалов, прямая активная гиперссылка на сайт russia.at.ua обязательна.
Copyright Russia.at.ua © 2009 - 2024